Zoomarine 

Zoomarine

E.N. 125, KM 65, Guia, 8201-864 Albufeira, Algarve – Portugal 

Zoomarine is één van de voornaamste attrakties van Algarve. Geopend gedurende het hele jaar vanaf 10 uur, biedt uitstekende mogelijkheden om te genieten van magnifieke dag met de familie.

Het thematische park van Guia, gelegen op enkele kilometers van Albufeira, het bijwonen van de dolfijnenshow, zeehonden en zeeleeuwen, tropische vogels, en ook de roofvogels. De diverse woongebieden verdeeld over de lengte van het park kunnen worden bezocht waar u onder andere kunt observeren, watervogels, schildpadden, krokodillen, kaaimannen en een jeugdig Carabisch zoogdier. Het aquarium biedt een bioversiteit van soorten die de rivieren, meren en oceanen bevolken en de stille roofdieren van diepte: de magnifieke stierhaaien.
De zwembaden en de attrakties zijn ontworpen voor alle leeftijden, complementeren een onvergetelijk bezoek aan de wereld van Zoomarine.

Dolphin Emotions
> unieke ervaringen

Tegen extra betaling biedt Zoomarine aan zijn bezoekers een unieke mogelijkheid om te interageren met de dolfijnen. Onder toezicht van professionele trainers, ontvangen alle deelnemers aan het programma een educatieve les over deze buitengewone ambassadeurs van de oceanen, gevolgd door een ervaring die bestaat uit een opeenvolging van in het water levenden, gevolgd door de dagelijkse omgang tussen dolfijn en trainer.