Indigo Divers – Dive Center & Shop 

Indigo Divers – Dive Center & Shop

Rua do Mercado, Lote M, Loja A, Areias de São João, 8200-269 Albufeira - Algarve - Portugal 
  • Hem
  • Indigo Divers – Dive Center & Shop

Vi är ett PADI dykcenter, verksamma i Albufeira, Algarve.

PADI betyder "Professional Association of Diving Instructors". Den största dykorganisationen, erkänd över hela världen.

Vi ger undervisning i samtliga PADI kurser, allt från nybörjaren som vill för första gången prova på att andas under vattnet till professionell "Divemaster", inklusive flera olika specialkurser.

Vi känner väl till Algarvekusten, både i och utanför vattnet!
Våra erfarna, professionella och trevliga dykinstruktörer kommer att leda dig till de bästa dykplatserna med start både från strand och båt.

Vi anpassar dyken till din erfarenhetsnivå så att du kan njuta på ett avspänt och säkert sätt av skeppsvrak och färgstarka rev fulla av liv där du hittar koraller, anemoner, bläckfiskar, spindelkrabbor och även kan iaktta en mångfald av fisk.

I vår butik hittar både nybörjaren och den mer erfarne dykaren alla typer av material nödvändiga för dykning såsom masker, simfötter, dräkter, knivar, datorer och mycket mer.

Vår personal hjälper dig gärna att välja den bästa utrustningen!

Indigo Divers - Centro de Mergulho de Albufeira, Lda. grundades i juni 2006 och blev officiellt erkänt som PADI dykcenter den 7 augusti samma år - S-799 165.
Vi arbetar med välutbildade instruktörer med stor erfarenhet i att undervisa i PADI-kurser och dykning i Algarve. (www.padi.com)

Vi använder båtar licensierade enligt sjöstadgan - Marítimo Turística - och vars befälhavare är stora kännare av Algarvekusten och med flera decenniers erfarenhet till sjöss.

Indigo Divers - Centro de Mergulho de Albufeira, Lda. är ett företag som arbetar med aktiviteter inom turism och med licens nr.32/2007 utfärdad av "Instituto do Turismo de Portugal".

Indigo Divers Albufeira tilldelades priset "Entrepreneur of the Year Category Innovation - Most Innovative Member 2009 Portugal" - Årets företagare i kategorin innovation - Mest innovativa dykcentret i Portugal 2009. Priset delades ut Lördagen den 6 februari i Lissabon av följande ledande personer inom PADI Europa, Christian Marret/ Regional Manager - Roberto Raffaeli / Vice President Member Services & Quality Management, Instructor Development och Jordi Atienza / politisk rådgivare - www.padi.com

Priset är ett erkännande och belöning för arbetet att främja dykning i Algarve regionen. Dessutom belöna webbplatsens originella utformning och marknadsföringen av kurser online (e-learning) och framför allt arbetet de har gjort med barn och ungdomar, som lett till en ökning av nybörjarkurser i dykning. DSD (Discover Scuba Diving), PSD (PADI Scuba Diver) och OWD (Open Water Diver).