Bayside Salgados 

Bayside Salgados

BaySide Salgados - Herdade dos Salgados, 8200-424 Albufeira | Algarve | Portugal 
  • Hem
  • Bayside Salgados

Bayside Salgados ligger i hjärtat av Herdade dos Salgados, Algarve, känd för sina vackra stränder och unika klimat. Den Bayside Salgados omges av natur och erbjuder en avslappnad atmosfär, en perfekt plats för älskare av naturen och att njuta av en familjesemester. Bayside Salgados består av 94 lägenheter, som ligger på bottenvåningen och första våningen kedjehus som omges av trädgårdar. Poolen med solstolar har en bred och en poolbar med enmeny med drycker och snacks.
I baren finns det en lekplats för barnen. Restaurangen är öppen varje dag för frukost, lunch och middag.
Baren är också öppen varje dag och har ett veckoprogram för underhållning. Bayside Salgados ligger i centrum av Algarve, mellan Albufeira och Armação de Pera, Herdade dos Salgados ligger bredvid den berömda och omfattande Salgados Beach, flankerad av sanddyner och Salgados lagoon, en natur reserv hem till mångaskyddade fågelarter och unik i regionen, i synnerhet flamingos, det ligger 15 minuter till fots.
Stranden ligger 10 minuters promenad bort och detta sträcker sig över 5 km lång vacker sandstrand mellan kök och Armação de Pera.
Bayside Salgados omgivningarna är perfekta för vandring och cykelturer. Albufeira, känt för din aktiva nattliv ligger 8 km från Bayside Salgados. Faros flygplats ligger 45 km från Bayside Salgados.
Stranden av denKyndel är 800 m och Salgados golfbana ligger endast 200 m. Kongresspalatset i Algarve är bara 100 m. Följande aktiviteter finns i närheten av den Bayside Salgados golfe, fågelskådning, Cykling, ridning ridning eller båtliv. Rumstyper: Studio Standard: 3 pax-2 enkelsängar + bäddsoffa; pentry med keramikhäll, kylskåp, vattenkokare, brödrost och mikrovågsugn; Badrum med badkar;81 cm Led tv och telefon.
Gratis WiFi 1 sovrum Lägenhet Standard: 4 pax-2 enkelsängar + Bäddsoffa w/2 IND.
bäddar; pentry med keramikhäll, kylskåp, vattenkokare, brödrost och mikrovågsugn; Hem av banjo med bad; 81 cm LCD/Led tv och telefon.
Gratis Wi-Fi