Alsafari Tours 

Alsafari Tours

Quinta da Palmeira Rua Florbela Espanca nº 117 8200-132 
  • Hem
  • Alsafari Tours

Företag av sightseeing av Algarve.
Upptäck en Algarve dolda ombord en jeep med ”mark raids” av interiören. Besök gamla byar, slott, vattenfall, spektakulära landskap och hisnande, korsar floder och att veta de sederna och traditionerna av lantliga byar genom en oerhört professionell guide, som vet allt om lokal historia, natur, landskap och livsstil. I turen ingår: lunch, stoppa ett doppi floderna, en vänlig guide, besöka gården för test av arbutus, likörer och honung, förklaring på kork, rundturstransport.
En dag fylld av känslor och mycket äventyr att blanda.
_____ Jeep Safari Hela dagen med lunch Upptäck en dold Algarve ombord på en jeep genom de "slagna landen" i Algarve-interiören.
Besök gamla byar, arabiska slott, vattenfall, spektakulära och hisnande landskap, korsar floder och känner till tullen och traditionernaav de rustika byarna genom en extremt professionell guide som vet allt om lokal historia, natur, livsstil och landskap.
Jeep Safari Half Day På morgonen eller på eftermiddagen kommer du att korsa pittoreska byar, apelsinlundar och täta ekar skogar, känna Algarves sanna väsen.
Upptäck en Algarve som är gömd i en jeep genom "landslaget" i Algarve-interiören.
Besök gamla byar, arabiska slott, vattenfall, landskapspektakulära och hisnande, korsar floder och veta de sederna och traditionerna av lantliga byar genom en oerhört professionell guide, som vet allt om lokal historia, natur, landskap och livsstil.