NAU Salgados Palm Village Apartments & Suites 

NAU Salgados Palm Village Apartments & Suites

Herdade dos Salgados 8200-424 Guia, Albufeira Algarve, Portugal 
  • Hem
  • NAU Salgados Palm Village Apartments & Suites

SALTAT PALM VILLAGE APARTMENTS & SUITES Den saltade Palm Village Apartments Suites ligger i & Herdade dos Salgados, är perfekt för familjer med barn.
Med 10 pooler, 4 av dem uteslutande för de yngre, distribueras av stora trädgårdar, medan de är i festande, njuta av att sola och njuta av en cocktail i poolbaren.
Om du föredrar stranden, sedan blir några minuter nog att göra bilfria rutten som skiljer den från havet.
I slutet av natten, eftermiddag i en av våra restauranger, koppla av i den stora balkongen i ditt rum. Den Salted Palm Village är en 4 stjärna enhet i all inclusive-från April till oktober, där du kan njuta av all inclusive semester för hela familjen, med boende, måltider och underhållning program för vuxna och barn.
Våra bästa all inclusive semester i Albufeira, Algarve, med Golf och strand nära resort. Allt detta, i semesterorten perfekt för en härlig semester ifamilj.
På hotellet - allt inklusive hotell från april till oktober; - 283 boenheter; - 10 utomhuspooler (4 för barn); - 3 restauranger; - 2 barer; - 3 poolstöd; - Barnklubb för barn mellan 3 och 12 år (säsongsöppning); - Säsongsunderhållningsprogram för dagtid och kväll för vuxna och barn; - stora trädgårdar; - Gratis underjordisk och utomhusparkering; - Gratis WiFi ialla sviter / familjerum och restauranger;