Natura Algarve Club 

Natura Algarve Club

Rua Fernão Lopes, Lote 2 - 8200-279 Albufeira - Algarve - Portugal 
  • Hem
  • Natura Algarve Club

Sedan 2008 vi gör vårt hotell en alltmer speciell plats, alltid tänker på dig och alltid försöker att överträffa förväntningarna hos dem som redan vet oss och de såg oss att växa. Om du letar efter en speciell plats för din semester med ett privilegierat läge, bekväm och familjär atmosfär och unga, med mycket bra villkor för barnen, de Natura Algarve Club är platsen att välja: stor trädgård, en pool för vuxna av dimensioner generös och en annan pool för mersmå, utmärkt grönområden.
Förutom poolerna och den trevliga trädgården, som har till ditt förfogande en bar med terrass där du kan äta frukost och lätta måltider, förvärva svalkande drycker, cocktails, glass, snacks hela dagen och titta på animation natten med Karaoke, seriens djur och interaktiva visar.
En annan stor fördel med denna satsning är stor allmän parkering och gratis Wi-Fi i baren område. I omedelbar närhetHitta: stormarknader, tobaksaffärer, stranden objekt, gåvor, restauranger, barer, kort sagt, allt för att tillbringa en avkopplande semester och bekymmersfri. När du vill avsluta kvällen på ett annat sätt och lämna lugnet som vi erbjuder, cirka 700 meter, hittar du allt det roliga som den berömda bargata Oura erbjuder alla som besöker.