Natura Algarve Club 

Natura Algarve Club

Rua Fernão Lopes, Lote 2 - 8200-279 Albufeira - Algarve - Portugal 
  • Home
  • Natura Algarve Club

Sinds 2008 maken we ons hotel een steeds bijzondere plek, altijd denken aan u en altijd proberen om de verwachtingen van degenen die al weten ons te overtreffen en ons zien groeien.
Als je een speciale plaats voor uw vakantie op een toplocatie, comfortabel, omgeving en de jonge, met zeer goede faciliteiten voor kinderen, de Natura Algarve Club is de plek om te kiezen: grote tuin, een zwembad voor volwassenen en royaal bemeten een ander zwembad voor dekleine, fijne groene gebieden.
Naast de zwembaden en mooie tuin beschikt over een bar met terras waar u kunt ontbijten en drankjes, aankoop drankjes, cocktails, ijsjes, snacks kan hebben gedurende de dag en kijken naar de avond entertainment met karaoke show voor dieren en verschillende interactieve shows.
Een ander groot voordeel van dit project is de grote openbare parkeerplaats en gratis WIFI in de bar.
In de omgevingvinden: supermarkten, tabakswinkels, strand artikelen, cadeaus, restaurants, bars, alles wat u nodig om te genieten van een ontspannen en onbezorgde vakantie.
Wanneer u wilt om de avond af op een andere manier en laat de rust die we aanbieden, ongeveer 700 meter, vindt u al het plezier dat de beroemde Bar Street Oura biedt iedereen die bezoeken.