Terra da Perfeição 

Terra da Perfeição

Praceta Bartolomeu Dias, Cerro Alagoa, 2ª fase, lote 7 - 8200- 096 Albufeira 
  • Home
  • Terra da Perfeição

Land van Land of Perfection Perfection Het bedrijf ontwikkelt alle werkzaamheden met betrekking tot evenementen, Toerisme Recreatie en Toerisme (RNAAT 53/2011) en Certified Training.
Ondanks zijn werkgebied in het midden van de Algarve (Albufeira) gebied, zijn hun diensten nodig zijn in het hele land en het hele jaar door.
Afdeling Training Met betrekking tot opleiding, het Land van Perfectie ontwikkelt haar activiteiten gewijd aanregionale, vooral in inter-georiënteerde bedrijven huidige markt.
Zo is haar curriculum gericht op het grote publiek, activa werkenden en werklozen, in opkomst, met name in termen van andere acties voor bijscholing (ingevoegd in CNQ) en modulaire opleiding (ingevoegd in CNQ).
Als speciale opleiding aanbieding voor Hotel Units, organiseren cursussen in de volgende gebieden: Vreemde Talen en Literatuur, Marketing en reclame;Gezondheid en veiligheid op het werk en zelfs hotels en restaurants.
Ministerie van Hospitality en Toerisme Animatie In het hotel en toeristische animatie, het Land van Perfection is gespecialiseerd in aantrekkelijke en innovatieve reeks van programma's en evenementen, met voldoening garanties, momenteel aan diverse prestigieuze hotel woningen in onze regio.
In hotels die klanten moeten alle verantwoordelijkheden van de animatie, zoals Kids Clubs te nemen,Babysit service, erotische tekenfilms, brillen, en zelfs animatie aanvullende diensten (jeepsafari's, paintball, kanoën, paardrijden, onder anderen ...), en zo een groeiend scala aan faciliteiten bestaan ​​in de hotels, met het oog op het onvergetelijk te maken vakantie van onze toeristen.
Afdeling Event Het Land van Perfection organiseert ook evenementen voor de meer gediversifieerde publiek, binnen of buiten, waar deoriginaliteit en succes zijn sleutelwoorden.
Stroomlijnen en bevorderen ook conferenties, verjaardagen, evenementen en sportiviteit.
Te leren kennen ...
het bedrijf belooft om te verrassen