Santa Eulália Hotel & SPA 

Santa Eulália Hotel & SPA

Estrada de Santa Eulália - 8200-269 Albufeira | Algarve - Portugal 
  • Hem
  • Santa Eulália Hotel & SPA

Santa Eulália Hotel & SPA har renoverats och renoverats och är nu en modern hotellenhet som ger gästerna en 4 **** service.
Santa Eulália Hotel & SPA har alla förutsättningar för en avkopplande och bekväm vistelse i ett av Europas hetaste områden, där du kan njuta av 3000 timmars solsken per år.
En semester med lugn och ro på detta hotell i Albufeira Dela din semester med oss ​​och njut av utmärkt tillgång tillbästa stränderna i Algarve.
Koppla av i vårt SPA, utforska varierade rätter och uppfriskande drycker i restaurang och barer har att erbjuda! I nya och utsökta SPA, kan gästerna njuta av en bastu, turkiskt bad, massagebehandlingar av märkning och en uppvärmd inomhuspool med jacuzzi. Vår nya restaurang som serverar frukost, lunch och middag, har dina val buffé måltider. Njut av hela skalan av tjänsterHotellet 12:00 am-mottagningen, du kan också använda ett brett utbud av tjänster: Bar, snackbar, trådlöst Internet i hela detta hotell i Albufeira, privata och inhägnad parkering (gratis), Bagageförvaring, utomhuspool för vuxna och barn, solarium med solen sängar, madrasser och parasoller, Biluthyrning eller överföringar eller aktiviteter som golf, vandring och biljard. Santa Eulália Hotellets SPA är beläget 5 & minutfoten av de vackraste stränderna i Albufeira, Santa Eulália och Oura-stranden och bara 10 minuter från det berömda 'Band' området med bra nattliv, barer, klubbar, restauranger och butiker.
I närheten av hotellet finns också några av de bästa golfbanorna i Algarve. Tjänsten utsökta och bekant göra Santa Eulalia Hotel & SPA rätt val för din semester eller affärsresa.
Hotellet omges av vackra trädgårdar, och ligger bara 3 km från Albufeiras centrum och30 km från Faros flygplats.