Glenridge Beach and Golf Resort 

Glenridge Beach and Golf Resort

Estrada de Vale Rabelho - Galé – 8200-428 Albufeira - Algarve - Portugal 
  • Hem
  • Glenridge Beach and Golf Resort

Välkommen Glenridge Beach & Golf Resort är det perfekta valet för familjer, par och golfare som ur ditt hus om du vill känna dig hemma.
Och här att besöka skatterna i denna livliga, färgstarka och Algarvekusten full av historia. Med en fantastisk utsikt som omfattar vingårdar nära och fjärran porlande silhuetten av de Serra de Monchique, våra lägenheter (4 för bostäder) är en del av ett litet, exklusivt och bekvämt, 5 Km från centrumhistoria av Albufeira, Praia da Gale granne, en av de mest trevliga och långa stränderna i Algarve. De 35 minuterna från Faros flygplats, Glenridge Beach & Golf Resort är ligger 10 minuters promenad från stränderna i Gale, Lawrence och slottet, alla med blå flagg, och där det finns ett brett utbud av animation.
Flera strandrestauranger erbjuder lätta måltider i en avkopplande atmosfär med utsikt över kristallklart blå över Atlanten. Och som golf ärde bästa Algarve går hand i hand, Glenridge Beach & Golf resort detta ´ ligger 1,5 Km från Salgados golfbana och gångavstånd till de bästa golfbanorna i Algarve och i världen.