Pine Cliffs, a Luxury Collection Resort 

Pine Cliffs, a Luxury Collection Resort

Praia da Falésia, PO Box 644, 8200-909 Albufeira, Portugal 
  • Home
  • Pine Cliffs, a Luxury Collection Resort

Droomt u van een plek aan zee, waar het fijne gouden zand en adembenemende okerkleurige rotsen met de natuur versmelten?

Droomt u van een uitstekende service u verleend door het Sheraton Algarve Hotel, dat behoort tot het Luxury Collection-merk? Droomt u van weelderige groene ruimtes en gezellige plekjes met Portugese en internationale gastronomie, een golfbaan met bijbehorende school, zwembaden, een tennisschool, de Porto Pirata-kinderclub, een schoonheidssalon en kapsalon, kortom een wereld vol met het beste dat het leven te bieden heeft? Denk maar eens aan uw golfsuite voor een of meerdere weken in het jaar, uw townhouse zes weken per jaar of uw appartement voor altijd, wanneer u maar wil.

Dat is het Pine Cliffs Resort, een exclusief complex met een uitgebreid aanbod aan logeermogelijkheden, waar alle natuurelementen samensmelten om uw dromen werkelijkheid te maken.

Dit unieke complex wordt uitgebaat door een vooraanstaand en gevestigd bedrijf, dat in verschillende continenten snel opgang maakt. Het Pine Cliffs Resort is een onderdeel van United Investments Portugal (U.I.P.), een van de bedrijven uit het in Dubai zetelende IFA Hotels & Resorts consortium. De IFA Hotels & Resorts-groep is een van de voornaamste internationale groepen wat betreft ontwikkeling van geïntegreerde toeristische projecten en serviceverlening in luxetoerisme.

Ondanks de omvang en het grote aanbod aan exotische bestemmingen van IFA Hotels & Resorts, neemt Pine Cliffs een bijzondere plaats in. Het was immers het eerste project dat werd gekozen door Jassim Al-Bahar, hoofd van UIP en IFA Hotels & Resorts, een snelgroeiende groep die zijn klanten een uitgebreide luxeservice biedt met het oog op een geïndividualiseerde levensstijl en vandaag wereldleider is in toerisme en recreatie.

Wie een zekere levensstijl nastreeft, kiest ongetwijfeld voor het Pine Cliffs Resort, een stijl die u niet kan uitleggen maar wel ervaart. De groep verdiende in 2004, 2005 en 2006 dan ook de World Travel Awards-prijs voor “Beste Resort in Portugal”, “Portugal’s Leading Golf Resort” in 2007 and “Portugal’s Best Family Resort” in 2009.

Kom deze unieke plek verkennen.