Apartamentos Quinta Pedra dos Bicos 

Apartamentos Quinta Pedra dos Bicos

Urbanização Quinta Pedra dos Bicos, Lote 24, Santa Eulália, 8200 – 381 Albufeira, Portugal 
  • Hem
  • Apartamentos Quinta Pedra dos Bicos

Quinta Pedra dos Bicos är en ö av lugn i Santa Eulália, nära den livliga Albufeira, och 300 meter från den berömda strip på Areias de São João.
Den privilegierade tillgången till stranden, utsikten över havet och de vidsträckta gräsmattorna grupp på pooler, slutföra detta unika erbjudande i hjärtat av Algarve.
Gör dig redo för en intensiv upplevelse och på den samma tid avkopplande. Om äventyrliga, atletisk, eller om du bara vill tillbringa några avkopplande dagar med din familj,Quinta Pedra dos Bicos erbjuder dig allt detta och allt annat som din livsstil kräver. På tiden av värmen, pooler och rensa sandstränder med tempererat vatten av närheten till Medelhavet, uppdatera din dag och fyll med glädje barnen.
I hösten nära golf, turer till nöjesparker och den utmärkta gastronomin i zonen välfärd cykeln.
Under våren är Algarve prydd med unika färger och dofter av detta område, bjuder in till trevliga promenadergående och plundringståg in i kupén. Lägenheterna består av olika typologier, således T0, T1 och T2 lägenheter har luftkonditionering och gratis Wi-Fi. algarveresorts, arten av dina drömmar...